Wolf Game

Welkom bij WolfGame. Dit is een Mmorpg forum waar je een anime wolf en zijn totemdier speelt.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Pure Blood.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Pure Blood.   do feb 03, 2011 8:25 pm


Pure Blood is een roedel voor neutrale wolven en het leven in deze roedel is niet van rozenblaadjes en manenschijn gemaakt, o nee, je moet er keihard trainen als je een Learner Blood bent. De roedel wil uit de oorlogen blijven, maar wanneer Pure Blood er toch bij betrokken word zal de roedel alles op alles zetten om te winnen. Pure Blood is een roedel vol magie die lang niet iedereen kent, zelf de alfa zelf niet. Ondanks het harde trainen is het een goede roedel. De wolven komen regelmatig bij een om vergaderingen te houden en geboortes worden feestelijk gevierd. Ook zijn er bepaalde feesten: Het Jonge Wolvenfeest, bijvoorbeeld. Met dit feest viert de roedel dat er steeds meer jongen mogen komen en dat de wereld elke minuut een beetje groeit. Het Maanfeest is het feest van de doden, we herdenken ze hierbij en proberen hen tevreden te houden met dans en muziek, zelf gemaakt. Het laatste feest is het Heringeringenfeest, een feest waar iedereen zijn verhalen van vroeger verteld, en waar drie dagen lang gefeest word.

Rangen.

The Pure Leader.
- Snowflakes

The Pure Pups.
-
-
-
-
-

The Little Bloods.
-
-
-
-
-
The Magical Bloods.
-
-

The Hunter Bloods.
-
-
-
-
-

The Fighting Bloods.
-
-
-
-
-

Exploratory Bloods.
-
-
-
-
-
The Secret Bloods.
-
-
-

The Trainer Bloods.
-
-
-
-

The Caring Bloods.
-
-
-
-
-

The Learner Bloods.
- Silver.
-
-
-
-

The Down Bloods.
-
-
-
-
-

Info Rangen.

The Pure Leader.
The Pure Leader is de baas van de roedel. Hij of zij kan wolven verstoten uit de roedel en er word naar hem of haar gehuild wanneer er iemand bij de roedel wilt. Ook kan de Pure Leader wolven rangen geven. Hij of zij dient met respect behandelt te worden.

The Pure Pups.
Dit zijn de pups van The Pure Leader. De pups moeten met respect behandeld worden en worden door de Pure Leader opgevoed.

The Little Bloods.
Dit zijn de gewone welpen. Deze worden verzorgt door de moeders. De welpen moeten beschermt worden in alle noodgevallen. Je gaat uit The Little Bloods als je één jaar bent.

The Magical Bloods.
Dit zijn de Magiërs van de roedel. Wanneer de Magiër een partner heeft, word deze wolf ook Magiër, als hij één van Magiërkrachten heeft. Meestal is The Magical Blood een alleenstaande wolf omdat hij of zij het leven moet wijden aan de Magie en de Roedel. De Magiër moet één of meerdere van deze krachten bezitten: Genezing, Trans (*In trans raken en hiermee terug in het verleden of juist verder in de toekomst gaan en te zien wat daar gebeurt), Communicatie met Geesten of Krachtvelden. The Magical Blood is goed bevriend met The Pure Blood en dient met respect behandelt te worden.

The Hunter Bloods.
De taak van deze wolven is eten te zoeken wanneer dit bevelen word. The Hunter Bloods moeten met respect behandeld worden en niet onder hun taak presteren. Het maximum wat deze wolven moeten kunnen vangen op een dag is twee reeën, twaalf konijnen en acht zwijnen.

The Fighting Bloods.
The Fighting Bloods moeten de roedel beschermen voor gevaar of oorlog. Alleen de sterkste wolven van de roedel worden hier aangenomen. Wanneer de wolven een speciale gave hebben kunnen ze ook bij deze rang horen. Om Fighting Blood te willen worden moet je 3 jaar of ouder zijn.

The Exploratory Bloods.
Dit zijn de verkennende wolven. Zij kijken of het land rijk aan prooidieren is, of het al van andere wolven is en of het een goede trainingsbasis is. Ook spioneren zij bij andere roedels. De wolven die Exploratory Bloods willen worden moeten een schudkleur hebben of er een kunnen maken met behulp van kracht en snel zijn. Deze wolven moeten uitstekend kunnen liegen.

The Secret Bloods.
The Secret Bloods zijn de geheimhouders van de gebieden van Pure Blood. Alleen zij kunnen de naam uitspreken en andere wolven de gebieden laten zien. Wanneer een van The Secret Bloods de gebieden aan een onbekende wolf laat zien, word hij of zij uit de roedel gezet. Ook The Pure Leader kan de gebieden uitspreken en ze aan andere wolven laten zien.

The Training Bloods.
Deze wolven trainen de Boubter Bloods. Elke rang heeft zijn eigen trainer. Pas wanneer je een professional bent in jou rang kan je een trainer worden. Ook The Pure Leader traint soms leden.

The Caring Bloods.
Deze wolven zijn meestal teefjes. Wanneer ze bij The Learning Bloods horen en bevalt van pups, word zij bijna altijd een Caring Blood. Teefjes die al een rang hebben, kunnen kiezen of ze hun rang houden en de andere teefjes voor hun jongen laten zorgen.

The Learner Bloods.
Dit zijn eigenlijk de gewonen leden. Zij trainen keihard om de gewenste rang te bereiken. Deze leden hebben het net iets minder zwaar dan The Down Bloods. Wanneer je straf als Down Blood erop zit of als je niet bent word je automatisch een van The Doubter Bloods. Ook als je in The Little Bloods zit word je bij je verjaring een Doubter Blood.

The Down Bloods.
Wanneer je een straf hebt begaan, kan je een Down Blood worden. Ook als je erg inactief bent word je automatisch Down Blood. Hoe erger de straf, hoe langer je een Down Blood bent. Wanneer je straf erop zit word je weer een Doubter Blood en kan je als je jezelf opnieuw bewijst een hogere rang krijgen. The Down Bloods zijn eigenlijk het pispaaltje van de roedel.

Gebieden.


The Cold Rocks.
Dit rotsachtige gebied is een perfect landschap om op te trainen. Wanneer een training voor maar een rang word gehouden, is dit gebied zo dat het perfect is om voor deze rang hier te oefenen. Het is hier buitengewoon koud, ongeveer -12, en soms wel -23. Alle wolven moeten tegen deze extreme kou bestemt zijn. Ook examens worden hier gehouden.


The Sunny Lake.
Dit is een plek waar de wolven kunnen uitrusten of schuilen tijdens een oorlog. Het meer is onvindbaar voor wolven die niet in de roedel zitten en laat je alleen maar toe als je de waarheid spreekt. Regen komt hier niet, maar toch is er altijd water en is het gras groen en zacht. Ook de sneeuw valt hier niet. The Little Blood en The Pure Pups spelen en leren hier ook alles wat nodig is. Vlak naast The Sunny Lake licht een klein bosje, waar wolven kunnen trainen. De trainingen worden hier echter nooit gehouden.


The Autumn Forest
Dit is een gebied waar niet veel getraind word. Wolven komen hier gezamenlijk heen voor vergaderingen. In dit bos is het altijd fris en ligt er een overvloed aan bladeren op de grond; Het is een herfstbos, zoals de naam al zegt. De bomen weerkaatsen de huil van The Pure Leader wanneer hij of zij de roedel roept en laat indringers verdwalen. Er zijn veel prooien hier, vooral konijnen, eekhoorns, zwijnen en herten. In het midden van het bos is een prachtige open plek, waar vreemd genoeg nog niemand een pootafdruk heeft kunnen zetten. Het schijnt dat deze plek onzichtbaar is voor wolven die niet geloven… Ook worden hier wolven officieel tot hun rang geroepen.

Regels.
- NIEMAND word aangevallen wanneer er niet getraind word. (Straf: Hoe erger de verwondingen, hoe langer Down Blood.)
- NIEMAND word gedood. (Straf: Verwijdering uit de roedel!)
- Heb respect voor de rangen boven je, daag deze dus niet uit. (Straf: Schandpaal)
- Geen verraad. (Straf: Verwijdering uit de roedel!)

Straffen.

The Down Blood.
Dit is een van de straffen die je kunt krijgen wanneer je de regels overtreed. Hoe erger je de regels overtreden hebt, hoe langer je een Down Blood bent. Deze rang is te krijgen als je iemand aanvalt, zonder dat het een training is. Hoe erger de verwondingen, hoe langer je bij The Down Bloods hoort.

Verwijdering.
Deze straf krijg je wanneer je de roedel verraad of als je iemand dood. Je zal gemerkt worden als verstoteling zodat iedereen zal weten dat jij verwijderd bent uit een roedel omdat je gemoord of verraadden hebt.

Schandpaal.
In The Sunny Lake is een klein eilandje, twee passen en je bent bij de andere kant. Dit is de schandpaal. Op dit eilandje kan je terecht komen als je geen respect toont of hogere rangen uitdaagt. Het maximum dagen dat je op dit eilandje zit is tien, en eraf zwemmen is onmogelijk; een onzichtbaar krachtveld houdt je tegen, wat je ook probeert.

Vijandschap.
Wanneer The Pure Blood een vijandschap sluit met een andere roedel, is het verboden de gezel(lin) van een wolf uit de roedel te zijn. Je word dan verbannen als je binnen een maand niet je partner hebt overgehaald bij The Pure Blood te komen, of uit de roedel te stappen. Wolven die willen overlopen zijn altijd welkom, maar zullen wel als The Down Blood beginnen. Hieronder staan de roedels waarmee The Pure Blood een vijandschap heeft gesloten:

- The Deadlock Wolves.
-
-

_________________


Laatst aangepast door Snowflakes op vr feb 25, 2011 6:53 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Pure Blood.   di feb 22, 2011 2:10 am

Attentie: Bij drie leden zullen de trainingen beginnen!!

Hopelijk zullen er snel leden komen.

Mvg,
Snowflakes; Roedelleider.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elune

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 13-02-11

Wolven profiel
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Pure Blood.   vr feb 25, 2011 7:56 pm

Zou ik in deze roedel mogen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Pure Blood.   vr feb 25, 2011 8:14 pm

Elune schreef:
Zou ik in deze roedel mogen?

Natuurlijk mag dat! Post even een topic waarin je naar Snowflakes huilt en ik zal komen Wink

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pure Blood.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pure Blood.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wolf Game :: Algemeen :: Roedels-
Ga naar: