Wolf Game

Welkom bij WolfGame. Dit is een Mmorpg forum waar je een anime wolf en zijn totemdier speelt.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Rage ~ Hate will never fade away

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rage

Rage

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 31-01-11
Woonplaats : Onder je bed >:]

Wolven profiel
Leeftijd: 4 years and 5 months
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Rage ~ Hate will never fade away   di feb 01, 2011 10:36 pm

Rage

Pain is his pleasure
Suffering his life
Death is his best friend
And blood makes him survive

Beware of your life, Gast


Naam:
Rage
Spreek uit: "Reedsj"

Geslacht:
Reu

Leeftijd:
4 years and 5 months

Partner:
It will be difficult to catch my heart, 'cause I don't have one

Verleden:
Rage werd geboren op een plaats ver hier vandaan. Zijn moeder verliet hem, zijn vader en zijn vier zusjes en broertjes vlak daarna. Rage's vader heeft er nooit iets over verteld en Rage weet dus ook niet waarom ze wegging. Hij haat haar om die reden, omdat ze hem verliet en niets over haar liet horen. Maar goed, zijn vader zette het opvoeden van de vijf pups stug door en hij had een zware training voor de vier voor de boeg die zou starten wanneer ze de leeftijd van drie maanden hadden bereikt. Die eerste drie maanden waren alleen erg zwaar voor Rage. Zijn broertjes en zusjes benijdden hem om zijn prachtige vleugels, hij was de enige in het nest, maar ze lieten dit slechts blijken in een gedrag dat inhieldt dat ze hem keer op keer pestten en in de maling namen. Het maakte Rage woedend dat ze hem zo pestten en hij zwoer zichzelf hen later hiervoor te laten boeten. Toen te pups eindelijk een leeftijd van 3 maanden bereikten was het aan Rage om te blinken. De trainingen begonnen en hielden vooral vechttrainingen in, iets waar Rage een ster in was. Hij haalde zijn broertjes en zusjes gemakkelijk onderuit en vloerde zijn vader op een leeftijd van 6 maanden met zijn ogen dicht. Toen Rage uiteindelijk twaalf maanden was geworden en zijn broertjes en zusje hem weer eens een loer draaide flipte hij en gooide hij al zijn opgekropte woede uit zich. Hij vermoordde het oudste zusje en toen de rest vluchtte en zijn vader hem bij zijn nekvel greep vermoordde hij hem ook. Uiteindelijk bleef Rage alleen achter en ging hij op reis, op zoek naar zijn twee broertjes en zusje om zijn wrok jegens hen te wreken; en nog steeds wacht hij met smart op de dag om hen te zien lijden. Vlak nadat Rage de wijde wereld in trok kwam hij een raaf tegen genaamd Haunt. De raaf zou Rage vergezelen en hem voor de rest van zijn rooftocht en leven vergezellen.

Karakter:
Rage is een moordlustige Serial Killer die het woord genade nooit van zijn leven over zijn lippen zal laten rollen. Vechten, pijnigen, wreken en anderen doden zit in zijn systeem, hij weet niet anders en zal ook nooit anders leren. Hij is niet zo zeer arrogant maar hij weet dat vechten hem uitzonderlijk goed schikt. Sociaal is hij tegen niemand, met uitzondering van zijn raaf Haunt. Hij aarzelt niet en is nergens bang voor. Lijden is voor hem geen probleem - daar leeft hij van en voor - en bloed kan hij tegen. Verder is hij ook erg dominant en zal hij niemand de baas over zich laten spelen. Cynisme, sarcasme en ironie gebruikt hij vaak en verder is er weinig menselijks aan hem. Hij helpt ook niet zo graag anderen en iemand die de spot met hem drijft is zijn leven onmiddelijk niet zeker meer.

Uiterlijk:
Rage is een niet al te grote maar zeer gespierde wolf. Zijn lichaam is het grootste gedeelte wit maar zijn poten zijn roodoranje en zijn voetjes zijn zwart evenals zijn snuit en oren. Ook zijn zijn manen, staart en vleugels die hem een hoog en machtig aanzien geven oranjerood. Op bepaalde plaatsen heeft Rage een soort tijgerstrepen zitten en op zijn beide wangen zit een bloedrood krulletje. Zijn ogen zijn erg donker maar wanneer je de tijd kreeg om goed te kijken zou je zien dat ze donkerbruin zijn met hier en daar een tint groen. Rage is erg snel en behendig, evenals sterk. Ook is hij zeer goed getraind in vechten en doden maar hij is niet onverslaanbaar, hij heeft zwakke punten zoals iedereen heeft maar die zal je niet ongedeerd bereiken.
Klik:
 

Krachten:
Vuur
Rage beschikt over de kracht vuur maar deze is gesplitst in twee takken omdat beide vormen sterk van elkaar verschillen maar toch in dezelfde categorie te verdelen zijn. Ten eerste kan Rage een gewoon normaal vuur uitspuwen, rood-oranje met een pijnlijke en intense hitten die gemakkelijk brandwonden doet veroorzaken of dingen in de fik doet vliegen. Het is een simpele maar effectieve aanval om dit te gebruiken. Er is ook nog een tweede soort vuur maar dit vuur is zwart als de nacht en koud dat het alles in een straal van vijf meter doet bevriezen. Als het je blote huid aanraakt verschijnen er zeer pijnlijke brandwonden maar dit vuur heeft nog een andere bijwerking. Wanneer Rage deze donkere vlammen heeft uitgespuwd blijft het hangen als een soort dikke donkere mist die zuur ruikt. En dat is het ook. Wanneer je ermee in aanraking komt springen meteen de blaren op je huid en het kan na meer dan tien minuten je lichaamsdelen een voor een tijdelijk verlammen. Rage is hier immuun voor.

Telepathie
Rage beschikt over een vorm van telepathie. Niet zo uitgebreid als de meeste wolven hier die een gave voor telepathie bezitten maar toch eentje die Rage geweldig ligt. Hij kan met zijn hersenen anderen pijnigen. Hij kan deze pijn zo mild of zwaar maken als hij zelf wil en wanneer hij dit doet kan hij waarnemen waar de pijngrens ligt en nog enkele andere details die met pijn te maken hebben. Deze kracht kan Rage op meerdere wolven tegelijk gebruiken maar wanneer de plaats(en) waarop hij het gebruikt geconcentreerder zijn/is is de kracht van de pijn sterker. Ook kan Rage waarnemen welke pijn hij overbrengt als hij dit wilt maar wolven met een gave voor telepathie zijn soms moeilijker te manipuleren en een enkele keer kaatst de aanval dan ook terug. Deze kracht brengt geen lichamelijke schade aan, slechts een waanbeeld van pijn. Door de pijn krijgen sommige wolven ook waanvoorstellingen waarin het lijkt alsof hun lichaam daadwerkelijk beschadigd is. Iedere wolf ervaart het weer anders, ook de plaatsen waar ze pijn voelen verschilt. Sommige hebben het gevoel alsof ze van binnen uitgevreten worden en voor andere voelt het weer hee landers. Door deze kracht is Rage minder gevoelig voor pijn.

Psychisch schild
Rage beschikt ook over een psychisch schild. Het is niet ten allen tijde aanwezig want hij moet zich er erg op concentreren, wil hij geen gaten in het schild laten verschijnen, maar hij kan het schild wel oproepen wanneer hij dit wilt. Het schild houdt psychische krachten die andere wolven op Rage toepassen tegen. Denk hierbij aan alle vormen van telepathie, bijvoorbeeld de kracht die hijzelf heeft of bijvoorbeeld 'gedachten lezen'. Rage gebruikt het niet erg vaak want hij is er nog niet erg vaardig in maar het gaat steeds beter. Hij kan het goed beheersen en voelt soms zelfs wanneer er een psychische kracht op hem wordt uitgevoerd, maar lang niet altijd.

#Rage kan natuurlijk ook vliegen, hij ziet het zelf als een gave, bepaalde anderen niet. Aangezien hier geen speciale uitleg bij nodig is laat ik het zoals het nu is.


Klik hier voor zijn totem, Haunt!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rage ~ Hate will never fade away
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wolf Game :: Algemeen :: Wolven-
Ga naar: