Wolf Game

Welkom bij WolfGame. Dit is een Mmorpg forum waar je een anime wolf en zijn totemdier speelt.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Onderzoek.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Onderzoek.   zo jan 30, 2011 7:26 pm

Een zwarte raaf was amper te zien tegen de schaduw van het verlaten dorpje Dark Village. De raaf daalde neer op het dorpsplein en pikte aan een bedorven muis die lag weg te rotten. Deze raaf droeg de naam Paté met zich mee en was een Totem. Hij was verbonden met de jonge teef Snowflakes. Hij en Snowflakes waren goed bevriend, en toen ze de plaats hadden betreed waar de bekendste wolf en de bekendste Totem hun laatste adem hadden uitgeblazen werden ze verbonden tot elkaar. Snowflakes was nu met iets bezig, aangezien ze niet riep. Ze had al een lange tijd niet meer geroepen, ze was vaak bezig en vond dat Paté dan moest oprotten. Ja, ze was een slechte wolf, maar ook een hele goede. Ze had een hart, in tegenstelling tot haar hele familie. En toen hoorde Paté de aller bekendste roep: Hoog en luid. Snowflakes riep hem. Meteen spreidde Paté zijn zwarte vleugels en steeg hij op, de muis geen blik waardig meer. De roep kwam van dichtbij, Snowflakes was hier dus ook.

De hoge roep die Snowflakes slaakte werd beantwoord met Paté die op haar af vloog. Zo licht als een veertje scheerde hij door de rug en landde hij op de rug van Snowflakes, waar de botten van haar poten zaten. "Hallo, Paté." zei Snowflakes en ze ging met haar neus langs zijn hals; Een begroeting. Ze voelde de knokkige scherpe snavel van Paté hetzelfde doen. "Wat is dit, ken jij het hier?" vroeg Snowflakes toen. Ze wachtte op het antwoord van Paté terwijl ze door het zwarte verlaten straatje liep, het was bijna griezelig, maar Snowflakes was niet bang, voor NIKS! Snowflakes was een dappere wolf die zich niet zomaar bang liet maken. De stilte drukte in haar oren en haar voetstappen weerkaatsten tegen de oude huisjes. Vroeger woonde hier mensen, de wezens doe Snowflakes het meest verachtte.

"Hallo, Paté." hoorde Paté de geliefde stem van Snowflakes zeggen. "Hallo, Snowflakes" antwoordde Paté enhij voelde de natte zachte neus van Snowflakes over zijn verenpak. Hij groette terug. "Wat is dit, ken jij het hier?" vroeg Snowflakes toen zacht en ze liep door het straatje. "Ik ben er wel eens overheen gevlogen," begon Paté. "Het staat hier bekend als Dark Village. Er woonde vroeger dorpelingen en in het kasteel daar leefden Graaf Educan en Gravin Educan. Ze zijn op brute wijze vermoord, maar de dader is onbekend, na duizenden jaren. Sindsdien zegt men dat het hier spookt. Dat de geesten van de Educans hier ronddwalen, opzoek naar wraak..." eindigde Paté zijn verhaaltje. Paté wist alles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night
Admin
avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 01-02-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Op een onbewoond eiland :3 *zingt liedje*

Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Onderzoek.   za feb 05, 2011 6:14 pm

“Night, waar zijn we nou weer beland?” De draak rilde angstig, bang dat er iets zou gebeuren. Bang dat ze hier nooit meer uit zouden komen. Night gromde, zijn ogen vestigde hij strak op Death. Zijn bovenlip was omhoog gekruld. “Death, houd je waffel! Ga niet voor bang, zacht ei spelen, daar bereik je niks mee!” Hij gromde zachtjes, waarna hij over een gesloopt muurtje sprong. Hierna volgde Death, maar deze nam de makkelijkere weg. Hij liep op zijn gemakje om het gesloopte muurtje heen. “Maar Night, weet je dan niet waar we zijn?” Dit had hij beter niet kunnen vragen. Night gromde, zijn ogen kleurden rood. Hij richtte deze op de draak, die in grootte begon af te nemen. Het probleem was alleen dat deze al zo groot als Night was. Nu moest hij omhoog kijken om de reu aan te kunnen kijken. Zelfvoldaan staarde Night naar Death. Nu zou die rotdraak vast stil zijn. “Luister je dan niet? Wees stil! Als niet, dan zal ik nog iets bij jou doen. En dat wil je liever niet.” Death ging zitten. Zijn pupillen verdwenen. Hierna begon hij weer in grootte toe te nemen. Net zo lang tot de eerdere verhoudingen nog een keer klopten. Nu was het alleen andersom en was het Death’s beurt om omlaag te kijken. Night snoof, zijn ogen kleurden weer rood. Opeens zakte de draak in elkaar. Met een dreun viel hij op de grond. De reu grinnikte. Dat zou hem wel leren. Verlamming was immers het laatste wat je wou. Vlug draaide hij zich om, waarna hij verder ging met onderzoeken. De verlamming zou zo wel wegtrekken.

Verderop hoorde hij wat stemmen. Hij trok zijn bovenlip weer omhoog, waarna hij met rode ogen naar Death keek. Deze was nog steeds verlamd, maar begon voor de zoveelste keer in grootte af te nemen tot hij weer op ooghoogte met Night zou zijn. Vlug dook de wolf in elkaar bij het horen van de stemmen. Hij ging op in de duisternis. Zo kon hij ze onopgemerkt afluisteren. "Ik ben er wel eens overheen gevlogen. Het staat hier bekend als Dark Village. Er woonden vroeger dorpelingen en in het kasteel daar leefden Graaf Educan en Gravin Educan. Ze zijn op brute wijze vermoord, maar de dader is onbekend, na duizenden jaren. Sindsdien zegt men dat het hier spookt. Dat de geesten van de Educans hier ronddwalen, opzoek naar wraak," klonk een stem. Night kroop weg van de twee, waarna hij ongezien naar de draak toe liep. Hij werd nu pas weer zichtbaar. Zijn verlamming was inmiddels voorbij. “NIGHT! WA-blmlblbmbl..?” Night hield zijn poot voor de bek van de draak. “Dwaas. Kom mee,” fluisterde hij. Hij haalde zijn poot weer weg, waarna hij begon te lopen. Death trippelde verbaasd achter hem aan. Wat was er aan de hand? Night kwam nu voor de eerste keer tevoorschijn. Daarvoor was het onmogelijk geweest om hem op te merken. “Hallo daar,” klonk zijn stem. Beheerst, maar het was te merken dat hij niet de liefste was. Zijn rugvlam begon feller te branden. Hij keek om naar Death die verbaasd bleef staan. “Kom hier!” bromde Night. De draak trippelde naar hem toe. Mooi. Night richtte zijn blik weer op de twee, de teef en de raaf. Al was het relatief donker hier, toch kon hij door een van zijn krachten goed zien in het donker.

(Grom.)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thepond.forumotion.com
joa

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 30-01-11

Wolven profiel
Leeftijd: 3
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Onderzoek.   zo feb 06, 2011 3:04 pm

er sprong een klein aapje over de daken. Hij bleek er plezier in te hebben maar hij werd opeens vast gegrepen door 2 klauwen. Ze sleurden hem naar de grond. bobo sloeg angstig om zich heen maar een rustige stem zei : '' rustig Bobo , ik ben het'' Het was Joa , Bobo was haar totem. Joa was een wolf ze had een ketting om , twee armbanden en een X op haar poot. ''Joa , waar was dat voor nodig?!'' hij keek haar boos aan. '' ssstttt! Bobo , waar heb je ons naar toe gebracht?'' ze keek hem doordringend aan. ''Wat maakt dat uit?''zei hij overdreven zacht. ''Dit is een rare plek...'' ze loopt wat rond en daar staat een wolf!(Night) Ze loopt naar hem toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://troftrpg.actieforum.com
Night
Admin
avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 01-02-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Op een onbewoond eiland :3 *zingt liedje*

Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Onderzoek.   zo feb 06, 2011 5:04 pm

De teef reageerde niet, evenals de raaf. Dit kon twee dingen betekenen. Het kon zo zijn dat de teef niks durfde te zeggen, of Night was zowel blind als doof. En dat laatste sloeg nergens op. Hij kon juist perfect zien en horen, vooral in het donker. “Ik denk dat we beter kunnen ga-” Night keek woest opzij. “En dan, Death? En dan? Wil je soms als een zacht ei gezien worden omdat je je niet eens in dit soort gebieden durft te vertonen?” gromde hij. Zijn bovenlip was omhoog gekruld, zijn snuit was gerimpeld. Death was de meest nutteloze draak ooit. Waarom moest híj nou met hem gekoppeld zijn? Kon er nou geen betere totemdier zijn? Zijn rugvlam begon feller en groter te branden, als een waxinelichtje dat teveel was tot zijn beschikking had. Night snoof weer. Zijn houding ontspande zich. Hij kon zich niet al te veel boos maken. Dat was nergens voor nodig en daarnaast kon hij zo in zijn Fury terechtkomen. En daar had Night niet veel trek in. Het was wel een goede tactiek om gevreesd te worden, maar dan werd hij gevreesd om iets wat hem plaagde. En niet om wie hij was. Al was dat meestal genoeg om gevreesd van te worden. Night grijnsde, al stond deze grijns eerder vals dan lief. Hij was allesbehalve lief, al had hij natuurlijk wel een verstand. Sommige wolven waren té slecht om nog een gezond verstand te kunnen onderhouden. Maar hij kende geen wolven die zo waren.

Night ontblootte zijn tanden. Dit duurde veel te lang. Zijn geduld begon langzaamaan op te raken. “En wie mogen jullie zijn, zo alleen in dit griezelige dorpje..?” Zijn stem klonk liefjes, al zat er ook een lichte toon van ongeduld in. Weglopen kon nu niet meer. Daar zag hij ook het nut niet van in. Dan zou hij als een zacht ei worden gezien en dat was hij niet. Death echter wel. Hij werd altijd zo bang als hij in een onbekende situatie was. Dat stond gelijk aan altijd. Death ging zitten. Hij richtte zijn ogen op twee andere figuren dan deze twee vreemdelingen. Hij tikte Night aan. Voor deze woedend zijn Dark Glare kon afvuren op de draak wees deze naar de wolf en het aapje. De reu keek opzij. Oh, fijn, nu werd het gezellig. Hij gromde een keer. Kon hij dan nou nooit rustig met iemand praten? Voor zover er al een gesprek was. En dat stond gelijk aan helemaal geen gesprek. Hij snoof zachtjes. “Hallo daar,” klonk zijn stem. Zijn zelfbeheersing raakte langzaamaan op. Er verscheen een zachte gloed om zijn ogen, al kleurden ze niet blauw. Dit was een teken van dat hij zich nog redelijk kon beheersen, maar dat hij wel iemand zonder pardon zou aanvallen. Zijn vlam rees omhoog, tot hij de hoogte van Night zonder vlam had. Hij kon nog proberen om uit de Fury te komen, al zou dat niet meer zo snel lukken. Hij had er al last van sinds ze hier waren, nu pas kwam het tot uiting.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thepond.forumotion.com
joa

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 30-01-11

Wolven profiel
Leeftijd: 3
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Onderzoek.   zo feb 06, 2011 7:21 pm

Joa keek naar de wolf , hij leek het niet zo fijn te vinden dat ze hier waren. Bobo trok aan haar poot en zei: ''zullen we maar gaan?'' hij liep alvast wat voor uit maar tot zijn grootste verbazing bleef Joa staan! ''ben je gek! Wegwezen hier! die wolf ziet er gevaarlijk uit en dan ook nog een draak!'' Joa negeerde hem en ze liep naar de wolf toe ''hoi , ik ben Joa die aap(totemdier) is Bobo en wie ben jij?'' Bobo keek haar boos aan. Waarom vertelde ze nou wie ze waren! Die wolf was overduidelijk slecht en dan gaat ze zomaar een praatje met hem maken! Eerst wou hij niet weg en nu zij niet! Ze waren het niet altijd eens en dat ging ook nog altijd over het gedoe dat zij kennis wou maken met andere wolven! ik ga toch ook niet allemaal totemdieren opzoeken dacht bobo woest. Joa keek de wolf vragend aan , hoe zou hij heten en hoe zou zijn tomendier heten. Ze was echt benieuwd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://troftrpg.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoek.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Onderzoek.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wolf Game :: RPG gedeelte :: Creepy Village :: Dark Village-
Ga naar: