Wolf Game

Welkom bij WolfGame. Dit is een Mmorpg forum waar je een anime wolf en zijn totemdier speelt.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Looking for a cave

Ga naar beneden 
AuteurBericht
shade

shade

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 31-01-11
Woonplaats : onder je bed

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Looking for a cave   wo maa 16, 2011 5:35 pm

Vier zwarte potenslopen over een groep omhoog staande rotsen. Bij een te groot gat sprongen ze soepel naar een andere steen. Die ver zwarte poten horde bij een zwart lichaam. Wat natuurlijk lochies was. Bij de meeste wolven dan. Sommige hadden op de vreemsteplekken de vreemstekleuren. Het zwarte lichaam had natuurlijk een naam. Een neem die bijzijnuiterlijk past. Shade hette het lichaam. De rood oplichtende ogen van shade keken voorzich uit. Een grot lach voor hem. Er zouden vast wel wat puppy'sin lichen. Kleine puppy's die aan het slapen weren. Puppy's die een peinlijke door zouden vinden. In de maag van een andere wolf. Shade liep de grot in. Zijn pupillen werden groter nar het zien van de vele zij grotten. Shade maakte zijn tanden zichtbaar. Er waren hier vast meer puppy's dan shade had verwacht. Shade keek in het rond. Hij liep een van de zei grotten in. De maan viel niet meer op de vacht van shade. Langzaam kreeg zijn vacht weer zijn normale kleuren. Schade knipperde met zijn ogen. De rode gloed uit zijn ogen verdween. "waar ben ik?" zei shade zacht. Zijn stem echode door de gangen heen. Alles in de gang was donker. Door het goede zicht van een wof. Kon shade zien waar hij liep. Shade liep een van de vele grotten in. Hij stad zijn neus in de lucht. Een normale geur drong zijn neus binnen. Shade probeerde de geur nog eens binnen te krijgen. De geur bleef normaal. Geen wolf had deze grot nog tot zijn hoede genomen. Shade markeerde de ingang met zijn geur. Shade ging in het midden van de grot liggen. Met zijn staart stuurde hij kleine vuur ballen door de grot heen. Zacht verlichtten ze de grot. De ogen van shade vieln dicht.

Shade opende zijn ogen na het geluid van voetstappen. Shade stond in een rek open stak zijn neus in de lucht. De lucht was van een wolf. Maar de geur was nog niet ster genoeg om te weten wie het was. Blijkbaar egode het geluid van de voetstappen door de grotten heen. Shade stak zijn neus de lucht weer in. Maar nogsteeds wustshade niet van wie de geur kwam. Shade maakte zijn tanden zichtbaaren gromde zacht. Om zijn staart kwam een laag vuur. Shade stond klaar om aan te vallen. De voetstappen kwamen nu echt dichterbij. Shade nam niet de moeite om de geur van de wolf te ruiken. Hij zou wel zien wie het was.


(open voor iedereen het liefst een actief iemand :3)
Edit: sorry voor de vele foutjes in de teks...
Ik zal ze ooit nog wel veranderen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pluvia

Pluvia

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 10-02-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4,5
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Looking for a cave   wo maa 30, 2011 6:17 pm

Pluvia volgde een vreemde geur het leek op de geur van een wolf maar was het toch niet helemaal. ze wist dat het dom was om nieuwsgierig te zijn maar ze wou gewoon weten wat het was. ze liep over rotsen toen ze bij een grot kwam. zodra het geurspoor de grot in ging veranderde het in de geur van een gewone wolf. verder rook ze dat deze wolf net een grot had gemarkeerd. ze hoorde de wolf in de grot grommen. Pluvia besloot dat ze ondanks de risico's toch wou weten wie het was. ze keek de grot in, daar stond een wolf hij was duidelijk zichtbaar door het vuur om zijn staart. vuur was wel het laatste waar ze bang voor was maar je moet een ander nooit onderschatten. na even twijfelen stapte pluvia de lichtkring in zodat de ander haar zou zien. ze nam een zelfverzekerde houding aan en zij verder niets. ze wou eerst weten hoe de ander op haar zou reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
shade

shade

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 31-01-11
Woonplaats : onder je bed

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Looking for a cave   wo maa 30, 2011 9:28 pm

Een Wolf kwam de grot in gelopen. Dat was voorspelbaar. Enkel was er geen totem in de buurt. Oké, Luna was er ook niet. Maar die was er 's avonds niet. Die zocht liever heet eigen veilige slaapplekje. Ergens ver in de boom, ver weg van shade. Lang deed ze dat niet. Alleen zins ze ventus ontmoet had. Helaas zat shade aan zijn vloek vast. Hij zou dat mens zo graag nog eens een zien. Zijn lichaamsdelen tussen zijn kaken hebben. Pas weer los laten wanneer hij de vloek verbreekt. Helaas zou dat alleen kunnen wanneer varkens uit de mensen wereld kunne vliegen zonder krachten. Shade focuste zich weer op de wolf. Die blijkbaar heel veel op ventus leek. Helaas waren de kleuren anders. Shade had liever toch ventus gehad. Shade ontspande zich weer en ging op de grond lichen. "haai." zei shade kortaf. Shade hoorde vleugel slagen. Een zwaan kam de gang in gevlogen die voor de grot lag. De zwaan stak haar hoofd de grot in en keek naar shade. Die een glimlach op zijn gezicht toverde. De zwaan liep de grot in en kwam naast shade zitten.

Sorry inspi sloos. Vandaag veeltopics gedaan Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pluvia

Pluvia

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 10-02-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4,5
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Looking for a cave   vr apr 01, 2011 7:52 pm

toen ze zag dat de andere wolf zich ontspande en ging liggen ontspande ook Pluvia zich en ze ging zitten. de wolf begroete haar met een kort "haai." er kwam ook een zwaan de grot in. waarschijnlijk de totem van deze wolf. Larus wachtte bij de ingang van de grot op haar. hij hield niet van grotten daar was te weinig ruimte om te vliegen. Pluvia dacht even na over hoe ze zou reageren en besloot te zien hoeveel ze te weten kon komen over deze wolf door een gesprek aan te knopen zonder te laten merken wat ze wou weten. "hoi" zij ze "ik heet Pluvia, hoe heet jij"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
shade

shade

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 31-01-11
Woonplaats : onder je bed

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Looking for a cave   zo apr 03, 2011 5:02 pm

De wolf groette terug en stelde zich zelf voor. Waarna ze ook nog vroeg hoe shade hette. shade nergeerde de wolf een sloot zijn ongen. Luna gaf shade een tik op zijn hoofd en gonkte. Shade opende een oog en keek naar Luna. Hij zuchtte en gaf antwoord aan de wolf. "iets dat iedereen heeft. Enkel met het licht." shade sloot zijn ogen. Ze zou vast wel even met dit raatsel bezigzijn. Kon shade teminste wat rustten. Nu alleen maar hopen dat de maan niet snel zou draaien en de grot in schijnen. Luna keek in het rond. De totem van de wolf was er niet. Ze gonkte naar de totem. Ookal wist ze niet welk wezen het zou zijn. Als het dan toch een wezen was dat Luna wel lekker zou vinden, had ze shade nog. Die er toch wel wat teleurgesteld uit zag. Ze lechde haar kop tussen haar veren. Als hij wilde dat iemand anders kwam. Moest hij maar naar diegene huilen. Simpel was het. Gewoon n korte huil en dan was het geregeld.

Shade opende zijn ogen weer. "weet je mijn naam al?" vroeg shade aan de wolf die zich als pluvia had voorgesteld. Shade stond op en liep in het rond. " misschien kan ik je wel wat helpen." zei shade rustig. Hij ging onder een van de vuurbollen staan die door de grot hingen. "iedereen heeft het, enkel met licht." herhaalde shade.

(wil je proberen wat meer te schrijven? Dan kan ik ook wat meer schrijven :3)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Looking for a cave   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Looking for a cave
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wolf Game :: RPG gedeelte :: MoonCraw :: Zijgrotten-
Ga naar: