Wolf Game

Welkom bij WolfGame. Dit is een Mmorpg forum waar je een anime wolf en zijn totemdier speelt.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Roedels Aanvragen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Razze
Admin
avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 27-01-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Roedels Aanvragen   vr jan 28, 2011 6:57 pm

Vraag hier een roedel aan.

ACTIEVERE LEDEN HEBBEN MEER KANS!

Dit zijn bepaalde punten die je in je bericht moet zetten:
- Logo
- Intro van de roedel/korte beschrijving
- Rangen
- Regels
- 3gebieden van de roedel


Laatst aangepast door Razze op do feb 03, 2011 4:11 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://wolfgame.onlinemmorpg.net
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 12:38 am


Pure Blood is een roedel voor neutrale wolven en het leven in deze roedel is niet van rozenblaadjes en manenschijn gemaakt, o nee, je moet er keihard trainen als je een Learner Blood bent. De roedel wil uit de oorlogen blijven, maar wanneer Pure Blood er toch bij betrokken word zal de roedel alles op alles zetten om te winnen. Pure Blood is een roedel vol magie die lang niet iedereen kent, zelf de alfa zelf niet. Ondanks het harde trainen is het een goede roedel. De wolven komen regelmatig bij een om vergaderingen te houden en geboortes worden feestelijk gevierd. Ook zijn er bepaalde feesten: Het Jonge Wolvenfeest, bijvoorbeeld. Met dit feest viert de roedel dat er steeds meer jongen mogen komen en dat de wereld elke minuut een beetje groeit. Het Maanfeest is het feest van de doden, we herdenken ze hierbij en proberen hen tevreden te houden met dans en muziek, zelf gemaakt. Het laatste feest is het Heringeringenfeest, een feest waar iedereen zijn verhalen van vroeger verteld, en waar drie dagen lang gefeest word.

Rangen.

The Pure Leader.
- Snowflakes

The Pure Pups.
-
-
-
-
-

The Little Bloods.
-
-
-
-
-

The Hunter Bloods.
-
-
-
-
-

The Fighting Bloods.
-
-
-
-
-

Exploratory Bloods.
-
-
-
-
-
The Secret Bloods.
-
-
-

The Trainer Bloods.
-
-
-
-

The Learner Bloods.
-
-
-
-
-

The Down Bloods.
-
-
-
-
-

Info Rangen.

The Pure Leader.
The Pure Leader is de baas van de roedel. Hij of zij kan wolven verstoten uit de roedel en er word naar hem of haar gehuild wanneer er iemand bij de roedel wilt. Ook kan de Pure Leader wolven rangen geven. Hij of zij dient met respect behandelt te worden.

The Pure Pups.
Dit zijn de pups van The Pure Leader. De pups moeten met respect behandeld worden en worden door de Pure Leader opgevoed.

The Little Bloods.
Dit zijn de gewone welpen. Deze worden verzorgt door de moeders. De welpen moeten beschermt worden in alle noodgevallen. Je gaat uit The Little Bloods als je één jaar bent.

The Hunter Bloods.
De taak van deze wolven is eten te zoeken wanneer dit bevelen word. The Hunter Bloods moeten met respect behandeld worden en niet onder hun taak presteren. Het maximum wat deze wolven moeten kunnen vangen op een dag is twee reeën, twaalf konijnen en acht zwijnen.

The Fighting Bloods.
The Fighting Bloods moeten de roedel beschermen voor gevaar of oorlog. Alleen de sterkste wolven van de roedel worden hier aangenomen. Wanneer de wolven een speciale gave hebben kunnen ze ook bij deze rang horen. Om Fighting Blood te willen worden moet je 3 jaar of ouder zijn.

The Exploratory Bloods.
Dit zijn de verkennende wolven. Zij kijken of het land rijk aan prooidieren is, of het al van andere wolven is en of het een goede trainingsbasis is. Ook spioneren zij bij andere roedels. De wolven die Exploratory Bloods willen worden moeten een schudkleur hebben of er een kunnen maken met behulp van kracht en snel zijn. Deze wolven moeten uitstekend kunnen liegen.

The Secret Bloods.
The Secret Bloods zijn de geheimhouders van de gebieden van Pure Blood. Alleen zij kunnen de naam uitspreken en andere wolven de gebieden laten zien. Wanneer een van The Secret Bloods de gebieden aan een onbekende wolf laat zien, word hij of zij uit de roedel gezet. Ook The Pure Leader kan de gebieden uitspreken en ze aan andere wolven laten zien.

The Training Bloods.
Deze wolven trainen de Boubter Bloods. Elke rang heeft zijn eigen trainer. Pas wanneer je een professional bent in jou rang kan je een trainer worden. Ook The Pure Leader traint soms leden.

The Doubter Bloods.
Dit zijn eigenlijk de gewonen leden. Zij trainen keihard om de gewenste rang te bereiken. Deze leden hebben het net iets minder zwaar dan The Down Bloods. Wanneer je straf als Down Blood erop zit of als je niet bent word je automatisch een van The Doubter Bloods. Ook als je in The Little Bloods zit word je bij je verjaring een Doubter Blood.

The Down Bloods.
Wanneer je een straf hebt begaan, kan je een Down Blood worden. Ook als je erg inactief bent word je automatisch Down Blood. Hoe erger de straf, hoe langer je een Down Blood bent. Wanneer je straf erop zit word je weer een Doubter Blood en kan je als je jezelf opnieuw bewijst een hogere rang krijgen. The Down Bloods zijn eigenlijk het pispaaltje van de roedel.

Gebieden.


The Cold Rocks.
Dit rotsachtige gebied is een perfect landschap om op te trainen. Wanneer een training voor maar een rang word gehouden, is dit gebied zo dat het perfect is om voor deze rang hier te oefenen. Het is hier buitengewoon koud, ongeveer -12, en soms wel -23. Alle wolven moeten tegen deze extreme kou bestemt zijn. Ook examens worden hier gehouden.


The Sunny Lake.
Dit is een plek waar de wolven kunnen uitrusten of schuilen tijdens een oorlog. Het meer is onvindbaar voor wolven die niet in de roedel zitten en laat je alleen maar toe als je de waarheid spreekt. Regen komt hier niet, maar toch is er altijd water en is het gras groen en zacht. Ook de sneeuw valt hier niet. The Little Blood en The Pure Pups spelen en leren hier ook alles wat nodig is. Vlak naast The Sunny Lake licht een klein bosje, waar wolven kunnen trainen. De trainingen worden hier echter nooit gehouden.


The Autumn Forest
Dit is een gebied waar niet veel getraind word. Wolven komen hier gezamenlijk heen voor vergaderingen. In dit bos is het altijd fris en ligt er een overvloed aan bladeren op de grond; Het is een herfstbos, zoals de naam al zegt. De bomen weerkaatsen de huil van The Pure Leader wanneer hij of zij de roedel roept en laat indringers verdwalen. Er zijn veel prooien hier, vooral konijnen, eekhoorns, zwijnen en herten. In het midden van het bos is een prachtige open plek, waar vreemd genoeg nog niemand een pootafdruk heeft kunnen zetten. Het schijnt dat deze plek onzichtbaar is voor wolven die niet geloven… Ook worden hier wolven officieel tot hun rang geroepen.

Regels.
- NIEMAND word aangevallen wanneer er niet getraind word. (Straf: Hoe erger de verwondingen, hoe langer Down Blood.)
- NIEMAND word gedood. (Straf: Verwijdering uit de roedel!)
- Heb respect voor de rangen boven je, daag deze dus niet uit. (Straf: Schandpaal)
- Geen verraad. (Straf: Verwijdering uit de roedel!)

Straffen.

The Down Blood.
Dit is een van de straffen die je kunt krijgen wanneer je de regels overtreed. Hoe erger je de regels overtreden hebt, hoe langer je een Down Blood bent. Deze rang is te krijgen als je iemand aanvalt, zonder dat het een training is. Hoe erger de verwondingen, hoe langer je bij The Down Bloods hoort.

Verwijdering.
Deze straf krijg je wanneer je de roedel verraad of als je iemand dood. Je zal gemerkt worden als verstoteling zodat iedereen zal weten dat jij verwijderd bent uit een roedel omdat je gemoord of verraadden hebt.

Schandpaal.
In The Sunny Lake is een klein eilandje, twee passen en je bent bij de andere kant. Dit is de schandpaal. Op dit eilandje kan je terecht komen als je geen respect toont of hogere rangen uitdaagt. Het maximum dagen dat je op dit eilandje zit is tien, en eraf zwemmen is onmogelijk; een onzichtbaar krachtveld houdt je tegen, wat je ook probeert.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 01-02-11

Wolven profiel
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: roedels aanvragen   do feb 03, 2011 1:28 am

The Warriors of the night. is een slechte roedel die enkel slechte wolven opneemt. Het is een hechte groep die elk gevaar samen aangaat. Alle wolven zullen hard moeten werken om hun rangen te behouden, want er kan altijd een sterkere zijn die het overneemt!

~ Rangen~

Alfa De alfa is de leider van de Dark shadows. Deze beslist echter of er iemand in de roedel mag of niet. De alfa beslist alles wat er in de roedel gebeurt. Zoals iemand eruit sturen of erin zetten. De alfa is meestal een vrouwtje & een mannetje.

Underalfa De underalfa vangt de roedel op als alle 2 de alfa's afwezig zullen zijn

Alfa pups De alfa pups zijn de pups van de alfa.

Extreme wolves De extreme wolves hebben geen genade. Ze vechten voor hun leven en zullen nooit terug deinzen. Ook zijn de extreme wolves een van de sterkste wolven van de hele roedel.

trainers De trainers trainen de warriors en bereiden alle wolven voor als er oorlog is. Ze voeren de commando's van de alfa op.

warriors De warriors vechten mee als er oorlog is. Netzoals alle andere wolven. Maar zij zijn er voor getraint.

Defenders Tijdens een oorlog zullen de defenders alles doen om de wolven van deze roedel te beschermen. Ook zullen ze het gebied van de dark shadows beschermen

Protectors De protectors beschermen de roedel tegen gevaar. Ze beschermen de pups en de zwakkere wolven als er een oorlog is.

scouts De scouts zijn een soort van spionnen. Ze verkennen andere gebieden en komen dan te weten wat die van plan zijn en wat hun zwakke plaats kan zijn.

Healer De healer is een soort dokter. Hij/zij maakt de wolven die gewond/ziek zijn snel beter.

Pups De pups zijn 0t/m7maanden oud. Met hun mag je niet vechten. Daar zijn ze veel te jong voor. Ze worden beschemt als er oorlog is. Deze pups zullen later een andere rang krijgen.

New Members De New Members hebben pas gehuilt naar de alfa. Ze moeten nu nog een test krijgen voordat ze een rang krijgen

Underdog De underdog is de wolf die de roedel groter laat lijken. Hij/zij word slecht behandeld.~ Leden ~
Alfa (1)
~ Rain

Underalfa (0)
~

Alfa pups (0)
~

Extreme Wolves (0)
~

Trainers (0)
~

Warriors (0)
~

Defenders (0)
~

Protectors (0)
~

Scouts (0)
~

Healer (0)
~

Pups (0)
~

New Members (0)
~

Underdog (0)
~~ Verbannen leden ~


~ Rules ~
- Luister altijd naar de wolf die hoger dan jouw staat!
- Als je een hogere rang wilt dan doen we dat op een legale manier en niet achter de rug om van een ander!
- Vechten mag, Maar doden niet. Als je toch iemand dood dan word je verbannen uit de roedel.
- Veraad nooit maar dan ook nooit de roedel. Dan zou je worden verbannen ofzelfs een gevecht aangaan met de alfa
- Respecteer altijd andere leden uit doe roedel. Zij zullen jou dan ook respecteren


~ Activiteiten ~
-
-
-
-


~ toelating ~
Je moet huilen naar de alfa voordat je word toegelaten. Zodra je hebt gehuilt zal die misschien wel komen. Dan zal hij je uittesten. Huilen doe je via het RPG gedeelte.~ Wolven die hebben gehuild ~
~
Only for real bad wolves!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silver

avatar

Aantal berichten : 111
Registratiedatum : 02-02-11
Leeftijd : 24

Wolven profiel
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 4:05 pm

Wat zijn de regels en eisen voor een roedel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razze
Admin
avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 27-01-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 4:12 pm

Silver schreef:
Wat zijn de regels en eisen voor een roedel.

Ik heb bovenin wat punten gezet waar je op moet letten zodra je een roedel aanvraagt,
Sorry dat ik die er nog niet bij had gezet Wink

xR

_________________


Secrets got me torn apart, trying to destroy my heart
But I can see the light, it's cutting through the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://wolfgame.onlinemmorpg.net
Silver

avatar

Aantal berichten : 111
Registratiedatum : 02-02-11
Leeftijd : 24

Wolven profiel
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 8:00 pm

Moonshine
The World of the moon.
The World of the wolf.
The world of the totemanimal.
Our world

Moonshine
is één roedel waar slecht en goed word toegelaten.


De
goeden zijn vooral verdedigers en verzorgers


De slechten
meer de warriors en de jagers.


We
hebben 3 feestdagen.


Herdenkingsfeest:
het feest waar de wolven en totemdieren van vroeger werden geert. En ouden verhalen worden verteld.


shortest day: op shortest day
word de dag gevierd dat de nacht het langst duurt. Dus dat de maan er ook het
langste is.


Prayday:
de dag dat we wolf en totemdier eren. Dit is ook wel binding dag. Hier werk je
aan je band tussen je wolf en totemdier.

Leden
Alfa
-

Beta wolven
-

Trainers
-


Warriors
-

Verdediger
-

Verpleegwolven/ oppaswolven
-Alfa pups
-Pups
-

New Members (0)
-

Underdog (0)
-

Verbannen leden
-


Toekomstige leden


-

Info rangen
alfa: de alfa zijn de leiders van de roedel. Zij bleslissen over alles.


Beta’s: de
beta’s zijn de onder leiders zij zorgen dat alle regels netjes worden uitgevoerd.
Ook zijn zij de hoofde van anderen rangen zoals Hoofdtrainer.


Trainers: Zij
trainen anderen wolven in de rangen. Warriors/ Verdediger, Verpleegwolven/oppaswolven
en de pups


Warriors/verdedigers:
zij zijn de strijders van de roedel. Zij hebben de leiding in oorlogen. Zij zullen
ook vijandige wolven wegjagen. En anderen wolven van de roedel beschermen.


Verpleegwolven
en oppas wolven: zij verzorgen anderen wolven. En passen op de pups


Alfa
pups: dit zijn de pups van de alfa’s. Pups mogen de rangen negeren. Ze zijn
nog jong en leren daarom nog.


Pups:
alle wolven onder de 1. Pups mogen de rangen negeren. Ze zijn nog jong en
leren daarom nog.


New Members:
dit zijn alle nieuwe leden die nog geen rang hebben.


Underdog: dit
zijn de inactieve leden.


Verbannen leden: dit
zijn alle verbannen leden


Toekomstige leden:
dit zijn de wolven die graag bij de roedel willen


Gebiedde sneeuw vlakte is een groot gebied met hier een daar een enkele boom. Het
is eind herfst en de winter bedenkt met sneeuw.Een mooi dennen bos
wat eind herfst en de winter bedenkt is met sneeuw. Het bos is het hele jaar
door groen en vol met wild.Zin een koude duik.
Of toch een potje vissen. Kijk maar uit dat je niet bevriestRoedel activiteiten


-


Regels:


-je
dood of richt zware verwonden aan bij niemand binnen de roedel
- wees trouw aan je roedel
- je mag vrienden hebben buiten de roedel. Maar wanneer je tegen hun moet
vechten in oorlog kies je voor je roedel.
- je mag geen paren buiten de roedel i.v.m. de pups
-heb respect voor hogere rangen.


Straffen:


De straffen
worden per wolf apart bekeken. Deze kunnen van rang verlaging tot verbanning
zijn.


Hoe
kom ik bij de roedel:


Je kunt
bij de roedel komen. Door naar de roedel te huilen in het gebied van de roedel.
Daarna plaats je hier de link van de topic waar in je huilt naar de roedel.


Laatst aangepast door Silver op do feb 03, 2011 8:28 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razze
Admin
avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 27-01-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4
Geslacht: Reu
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 8:15 pm

Ik heb besloten dat de nieuwe roedelleider: Snowflakes!! word!
Dit komt omdat:
- Deze roedel er het best verzorgt uit ziet
- De roedel een goede en mooie intro heeft
- De roedel heeft een goed Logo
- Ook de gebieden zijn goed.


Jammer voor de andere 2.
Maar ik kan er momenteel maar 1tje kiezen Wink
Volgende keer beter.

_________________


Secrets got me torn apart, trying to destroy my heart
But I can see the light, it's cutting through the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://wolfgame.onlinemmorpg.net
Snowflakes
Admin and Leader of the Pack: The Pure Blood
avatar

Aantal berichten : 143
Registratiedatum : 29-01-11
Leeftijd : 19
Woonplaats : Een kartonnen doos :DD

Wolven profiel
Leeftijd: 2
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 8:16 pm

WHOEEEWW Very Happy
Haha oki ik ben blij, maar ik vind het ook jammer voor de andere Surprised

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silver

avatar

Aantal berichten : 111
Registratiedatum : 02-02-11
Leeftijd : 24

Wolven profiel
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   do feb 03, 2011 8:37 pm

wha heb ik voor niks zo liggen kloten met me plaatjes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ventus

avatar

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 04-02-11

Wolven profiel
Leeftijd: 4,5
Geslacht: Teef
Krachten (Max. 4):

BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   zo feb 06, 2011 9:58 am


The wolfs of the new moon
Er waren eens twee wolven, Broer en Zus beiden goed, die het goede met elkaar wou verenigen in een roedel en dat was het begin van de Wolves of the New Moon, een roedel waar ieder gelijk is en respect bovenaan staat al moet je er wel goed moet zijn.
Rangen:

Dominus & Domina:
Spoiler:
 
-
-

Imperator:
Spoiler:
 
-

Virgo:
Spoiler:
 
-

Praeses
Spoiler:
 
-
-
-
-

Ventor:
Spoiler:
 
-
-
-
-

Mater:
Spoiler:
 
-
-

Invans:
Spoiler:
 
-
-

Iuventis:
Spoiler:
 
-
-

Salutor:
Dit is een wolf die net gehuild heeft en dus nog in zijn proeftijd zit, Hij krijgt meestal een taak als Venator maar heeft de rang Salutor.
-
-

Amicus:
Spoiler:
 
-
-

Hostis:
Spoiler:
 
-
-
Regels:
-We respecteren elkaar, en laten elkaar in zijn waarde
-Er mag binnen de roedel niet gevochten worden buiten de trainingen
-Er word niet de roedel gedood, en alleen buiten de roedel in uiterste nood

Straffen:
-bij vechten met roedelleden: tijdelijke verbanning tot de wonden van de aangevalen roedellid genezen zijn
-Bij een roedellid doden: Volledige verbanning en word een vijand van de roedel
-Bij onrespectvol gedrag: De wolf moet niet alleen zijn eigen taken uitvoeren en buiten de grot slapen.

Hoe kom je erbij:
Je moet naar Dominus of Domina huilen en deze zal je een proef tijd opleggen, als je je taak dan goed volbrengt word je een vast lid van de roedel en anders word je weggesturd maar niet direct verbannen of een vijandDe gebieden:

The green hills


Een heuvelachtig gebied die een bron van reeën en konijnen is

De Great Cave


Dit is de ontmoetings plek en slaapplaats van the Wolves of the New Moon, Iedere avond komen ze hier en verzorgen voordat ze gaan slapen elkaars vacht.

The Flowing River


Dit is een brede maar ondiepe rivier die door het gebied van The wolves of the New Moon stroomt, Hier word door de Venator’s gevist, gedronken en door de Invans en Iuventis gespeeld
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://forestlife.forumotion.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Roedels Aanvragen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Roedels Aanvragen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wolf Game :: Algemeen :: Roedels-
Ga naar: